Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, “Hayata Başka Bak” sloganıyla tüketicilerine ilham vermeye devam ediyor. DİMES, içecek şirketi vizyonu kapsamında, kafe ve restoranlarda içmeye alışık olduğumuz bazda, yoğun süt ve meyve içeren Milkshake’i, Türkiye içecek pazarında bir ilk olarak uzun ömürlü ambalajda tüketiciye sunuyor.
DİMES, “Ortamı Salla” sloganı ile pazara giriş yapan Milkshake için, ürünün eğlenceli ruhuna uygun, dinamik ve renkli bir reklam filmi hazırladı. Lezzeti ve eğlenceyi bir araya getirmesiyle tüm dünyada çocuklar ve gençler için değişmeyen bir trend olan Milkshake’in reklam filmi, gençlerin favori sosyal mecrası TikTok’un müzik, hareket ve eğlence odaklı kendine özgü dilini kullanıyor. Reklam filminde, TikTok fenomeni olmayı başarmış genç isimler yer alıyor.
Cerenyaldz_ (Ceren Yaldız), İkizlerbay (Oğuzcan ve Uğurcan Bayraktaroğlu), Cellat36 (Özgür Deniz Cellat),Yiiğitresmi (Yiğitcan Çakmak), Pelinyarr (Pelin Yar) ve Berkcckgl (Berk Çiçekgil) ikilisi ile Tutkutarcin (Tutku Tarçın) kendi tarzları ve enerjileriyle DİMES Milkshake’in reklam filmine hareket katan isimler oldular. Reklam filminin ilk yayını da, TikTok üzerinden gerçekleşti. Reklam yayını ilk 1 saatinde toplam 1000 saat izlenmeye ulaştı ve 2.500 kişi tarafından paylaşıldı.
DİMES Milkshake TikTok Fenomeni Oldu, Sosyal Medyada Ortamı Salladı
Reklamania iş birliğinde hazırlanan DİMES Milkshake reklam kampanyası hakkında bilgi veren DİMES Aile ve Çocuk Kategorileri Marka Müdürü Merve Keten şunları dile getirdi:
“Milkshake, mutluluk verici bir ürün ve gençler için değişmez bir trend. TikTok da, gençlerin ve DİMES Milkshake’in ortak noktası müzik, hareket ve eğlence üzerine kurulu bir mecra. Hedef kitlemizin hayatlarına dokunmak, onlarla aynı dili konuşmak ve bunu onlara hissettirebilmek, bizler için çok önemli ve değerli. Reklam filmimizde gençlerin kendi videolarındaki kamera hareketlerinden, aralarındaki “challengelardan”, paylaştıkları eğlenceden ilham aldık. Samimi bir marka olarak onlarla aynı dilde konuşmayı, bu duygusal bağı kuvvetlendirmeyi hedefledik.”